Класически дизайн на люлеещите се гаражни врати

Люлеещите се гаражни врати

Люлеещите се гаражни врати, се състоят от 1 или 2 листа, които са закачени към страничните повърхности на отвора или към специални опори (странични стълбове). Те се отварят навътре или навън. Когато са направени в платното, можете да оборудвате допълнителна врата за лесен достъп до гаража.

За нас: „Логел“ ООД, 1618 гр. София, ул. „Българска легия“ 41А.

Обадете ни се: (02) 489 4919.

Модели с откат

Плъзгащите се панели са надеждни и лесни за използване. Производителите ги оборудват с електрическо задвижване и за да ги отворите, не е нужно да напускате колата. Листът от стомана или алуминий се премества с ролки отстрани, което не изисква допълнително пространство пред сградата. Системата е подходяща за отвори с всякакви размери, без ограничения по височина и ширина.

Тип повдигане и завъртане

При отваряне на моделите за повдигане и завъртане платното се издига и едновременно се върти, заемайки позиция под тавана. Изработен е от плътна ламарина и се предлага в различни стилове; възможностите за декорирането му са безкрайни. Тези модели са надеждни, защитени от взлом и са лесни за използване благодарение на електрическото задвижване. За да ги инсталирате, трябва да осигурите свободно пространство под тавана.

Секционни гаражни врати

Такива модели се състоят от метални панели (секции), свързани помежду си. За отварянето им се използва и люлеещ се повдигащ механизъм. Те са подходящи за всички видове отвори, спестяват място пред гаража и не са блокирани от преспи от сняг. Възможен е контрол чрез автоматизация. Друго предимство е доброто запечатване. Металният профил с пълнеж от полиуретанова пяна и гумени уплътнения спомагат за поддържане на зададената температура за отопляеми гаражни пространства.

Модели на ролетни или ролетни щори

Подвижната завеса за гаражни врати се състои от метални летви, които са здраво свързани помежду си. При отваряне се навива на вал, който се намира над отвора и се затваря от кутия. Такива модели спестяват място, удобни са за използване и надеждно предпазват гаража от взлом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *